Servicii instalatii sanitare

244

Aveti probleme cu chiuveta, bateriile functioneaza defectuos, sifonul de pardoseala nu-si face treaba,ori vasul de wc curge neincetat?

Noi avem solutii pentru toate aceste probleme!

contact tehnician instalatii; 0767 455 955

Intevenim cu promptidudine la solicitarile dumneavoastra si remediem orice problema aparuta la instalatia sanitara din baia ori bucataria dumneavoastra.

Asiguram servicii de mentenanta pentru imobile, hoteluri, pensiuni, sedii de firma, cabinete, saloane, etc.

Venim in ajutorul asociatiilor de proprietari cu lucrari de reabilitare subsoluri, inlocuiri coloane termice, reparatii capitale ori partiale la instalatia termica si de apa rece/calda, igienizare subsoluri,montaj dozatoare apa fara bidon, instalare echipamente pentru dedurizare, filtrare, purificare, etc.

  • Executam service si igienizari aer conditionat
  • Instalare sisteme de filtrare a apei potabile
  • Instalare dozatoare apa
  • Instalare echipamente de dedurizare a apei potabile
  • Montaj sisteme de filtrare apei potabile

Daca a-ti hotarat sa renovati locuinta/apartamentul in care locuiti ori urmati sa locuiti, primul pas ar fi sa evaluati starea instalatiilor termice, sanitare si electrice apeland la ajutorul unui instalator respectiv electrician care impreuna cu dvs.vor propune un plan de reabilitare totala sau partiala in functie de cele constatate.

Ideal ar fi sa inlocuim toate conductele vechi, recomandam conductele de polipropilena, aceste pot fi folosite la executia instalatiei termice dar si la cea sanitara, ele pot fi ingropate fara probleme deoarece au o multime de proprietati benefice instalatiilor; autoizolante <nu degaja caldura, nu condenseaza, anticorozive, coeficient mic de frecare fara depuneri de sedimente design placut in cazul celor aparente.

Executie instalatii sanitare aferente lucrarilor de mansardare a blocurilor de locuinte.

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here