Servicii Instalatii Constanta

148

Executam orice tip de lucrari de instalatii termice si sanitare in Constanta si zonele invecinate.

  • Montaj centrale termice pe gaz
  • Montaj centrale termice pe lemne
  • Montaj centrale termice electrice
  • Executie instalatii sanitare
  • Montaj dozatoare apa
  • Instalare siteme de filtrare/purificare/dedurizare a apei potabile
  • Montaj aer conditionat
  • Service aer conditionat

SPALARE CHIMICA instalatii termice.

Spalarea chimica este o operatiune/procedeu ce consta in curatarea cu o solutie speciala a schimbatoarelor de caldura ori de cate ori aceste se colmateaza cu depuneri de piatra, mal, magnetita si randamentul centralei termice este afectat scazandu i randamentul.

In perioada rece, instalatiile termice pot fi solicitate in comparatie cu alte perioade ale anului un pic mai mult din necesitatea incalzirii optime a locuintei, acest lucru va solicita componentele centralei termice si in mod special scimbatorul de caldura, cel care produce agentul termic necesar incalzirii locuintei.

Decolmatare instalatii.

Spalare chimica centrale termice pe gaz si combustibil solid in Constanta.

Dispunem de cea mai moderna unitate de curatare chimica a instalatiilor termice din Constanta.

Acum si in Constanta.

Curatarea radiatoarelor si a instalatiei termice, cazanelor pe combustibil solid pentru indepartarea mâlului si a magnetiei. Aceasta curatare ajuta foarte mult la cresterea radamentului centralelor termice si la un consum mai mic de gaz sau orice fel de combustibil.
Cum va dati seama ca aveti instalatia colmatata?
Aveti in functiune instalatia mai mult de 6 ani si anumite radiatoare nu se incalzesc in totalitate, atunci aveti o problema cu circulatia agentului termic in instalatia termica.
Centrala scoate zgomote ciudate in functionarea ei pe incalzire.
Nu prepara apa calda menajera la temperatura setata pe centrala.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0767455955.

Instalatii termice in localitatile: Baneasa, Cernavoda, Eforie, Harsova, Mangalia, Medgidia, Murfatlar, Navodari, Negru Voda, Ovidiu, Techirghiol, Statiunea Mamaia

Oferim pachete complete de servicii ce includ centrala termica murala marca Ferroli sau Motan de 24 kw, radiatoare de otel cu 10 ani garantie, conducte de polipropilena si fitinguri/armaturi aferente instalarii centralei si radiatoarelor, executia instalatiei termice si de apa calda dupa cum urmeaza;

– oferta locuinta cu 3 radiatoare = …. lei

– oferta locuinta cu 4 radiatoare (apartament cu 2 camere) = .000 lei

– oferta locuinta cu 5 radiatoare =.000 lei

– oferta locuinta cu 6 radiatoare = .000 lei

Oferta e valabila doar in cazul achizitionarii de centrale termice pe gaz conventionale (MOTAN).

Aerisirea instalatiei termice

Scopul operatiunii de aerisire este acela de a elimina aerul acumulat in instalatia termica,calorifere, trasee de conducte, etc.

Daca suntem posesorii unei instalatii termice cu centrala proprie, vom executa operatiunea de aerisire la inceputul sezonului friguros, adica odata pe an, aceasta consta in incarcarea instalatiei cu apa pana obtinem presiunea ceruta in specificatiile tehnice, apoi deschidem pe rand aerisitoarele caloriferelor pana se va elimina tot aerul din instalatie.

Daca exista trasee aeriene, acestea vor fi echipate cu dezaeratoare automate in partea cea mai de sus a traseului, acestea vor elimina automat aerul acumulat pe conducte, ele vor lucra si dupa pornirea pompei care va antrena aerul ramas in instalatie catre aceste supape.

Procedura e un pic diferita atunci cand locuim la bloc si suntem racordati la reteua publica de termoficare, in acest caz vom proceda astfel; inchidem robinetii caloriferului si turul si returul,deschidem aerisitorul pana se echilibreaza presiunea caloriferului cu cea din incapere, apoi deschidem un pic robinetul de retur (aflat in partea de jos a caloriferului) in scopul incarcarii caloriferului de jos in sus stfel aerul va urca spre aerisitor si va fi eliminat,cand jetul de apa ejectat de aersitor devine omogen si are flux continuu continuam sa deschidem la maxim robinetul de retur iar in momentul urmator deschidem si robinetul de tur.

Dupa trecerea prin etapele etalate mai sus,vom observa ca radiatorul/caloriferul se va incalzi uniform, aceste operatiuni vor fi necesare ori de cate ori se va opri alimentarea cu agent termic din diferite motive (avarii, defectiuni, probleme RADET).

Dacă ți-a fost util acest articol, poți lasa un vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here